Üdvözöljük a Clean City Kft. honlapján!

A nagy alapterületű ingatlanok napi szintű takarítása elengedhetetlen a kellő komfortérzet eléréséhez, különösen, ha a dolgozók létszáma mellett az ügyfélforgalom is jelentős. Cégünk a legnagyobb gondossággal végzi munkáját, hogy Önnek és munkatársainak tiszta környezetet biztosítson.


Kik vagyunk?

A Clean City Kft. 2000. óta a nagy alapterületű irodaházak, műemléképületek, közintézmények, üzlet-, és parkolóházak napi épülettisztítási tevékenységére szakosodott.

Miért cégünk a legjobb választás Önnek?

Mert megrendelésével takarékos és hatékony megoldást választ

A rendszeres napi takarítással elvégezzük azokat a tennivalókat, amik biztosítják, hogy kollégái jó körérzettel és tiszta körülmények között produktívabban dolgozhasson. De megrendelőink nemcsak a lelkiismeretes munkavégzésünket, hanem kedvező árainkat is nagyra értékelik.

Mert rugalmas időbeosztásban az Ön igényei szerint dolgozunk

A munkálatokat a nap 24 órájában, hétvégi pihenőnapokon, illetve, folyamatos üzemben is elvégezzük. Ezáltal a munkahelyén Önt mindig csak a friss illatú, csillogó tisztaság és rendezett környezet fogadja.

Mert a cégpolitikánk biztonságos és korrekt feltételekből áll

Tisztában vagyunk vele, hogy a takarítás bizalmi tevékenység, éppen ezért egy előre megbeszélt helyiségben INGYENES PRÓBATAKARÍTÁST biztosítunk Önnek megbízható, és rátermett munkatársainkkal. Mivel tudjuk, milyen felelősséggel jár munkánk, emiatt dolgozóink korábbi munkahelyeik után leinformáltak, értük anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk.

Miért vagyunk egyedülállóak?

Mert minden ügyfelünknek biztosítjuk a CLEAN GARANCIÁT

A fennállásunk óta kialakított cégpolitikánk a komplex CLEAN GARANCIA rendszerre épül, melynek elemei a munkánkért vállalt garancia, a hatékonyság, az ügyfélorientáltság és a környezettudatosság. Ennek a szigorú rendszerszemléletnek köszönhetően megbízóinkkal több éve sikeres üzleti kapcsolatot ápolunk, és ennek szellemében várjuk, hogy Önnek is bizonyíthassunk!

 

Garanciánk 3 alapvető eleme

  • Egy Ön által kiválasztott helyiségben ingyenes próbatakarítást végzünk.
  • Teljes körű anyagi felelősséget vállalunk a takarítási területen elhelyezett értéktárgyakra, nyílászárókra, bútorokra, burkolatokra, felületekre (cégünk évi 30 millió forintos szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik).
  • Bárminemű panaszt 24 órán belül kivizsgálunk és amennyiben az jogos, kollégáink újra elvégzik a takarítási munkálatokat.

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy minél hamarabb jó közérzetet biztosítsunk Önnek és kollégáinak, hiszen mindenki szívesebben dolgozik tiszta és rendezett körülmények között!

Várjuk hívását, keressen bizalommal!

Tisztelettel:

Skrenyó Zoltán, ügyvezető igazgató


Minősítések

Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk teljesítménye és elkötelezettsége a megbízható, környezettudatos és minőségi munkavégzés iránt mások elismerését is kivívta.

ISO2016-1

ISO2016-2

opten

Depapers.com provides proofreading services & English editing for the authors of academic & scientific papers for publication & examination in all fields of study.